19
okt.

Acht technici gestart met onze Bootcamp Koudetechniek!

Acht enthousiaste technici zijn op 2 oktober 2017 gestart met onze nieuwe Bootcamp Koudetechniek. Een versnel traject om je (werknemer) op te leiden tot Koudemonteur. In een maand tijd behalen de deelnemers Basis Koeltechniek, F-Gassen cat. 1 en een training gericht op klantgericht communiceren.

De Bootcamp Koudetechniek is speciaal ontwikkeld voor technici die zich snel en praktijkgericht willen opleiden tot koudemonteur en voor organisaties die nieuwe of huidige werknemer willen opleiden tot koudemonteur. De Bootcamp Koudetechniek is volledig op de praktijkgericht, theorie en praktijk. Deelnemers zijn minimaal 50% van de bootcamp aan het trainen op nieuwe koudemodellen in onze praktijkruimte in Amersfoort.

 

Op 2 oktober zijn acht technici/leerlingen van verschillende koudebedrijven gestart met de Bootcamp Koudetechniek. Zij zijn vier weken dagelijks bij ons in de praktijkruimte om daar alle ins en outs te leren over de koudetechniek. Op  onze nieuwe koudemodellen hebben wij diverse storingen ingebouwd, waardoor de dagelijkse praktijk gesimuleerd kan worden. Naast kennis op het gebied van koudetechniek zijn de technici ook getraind op klantgericht omgaan met interne en externe klanten en de bijbehorende gespreksvaardigheden. 

 

Enkele ervaringen tot nu toe: 

  • 'De combinatie van theorie in de ochtend en praktijk in de middag zorgt ervoor dat ik snel en makkelijk leer.'
  • 'Goede ervaren docenten, goed geregeld, leuke sfeer, snel kunnen leren'. 
  • 'Al veel nieuwe dingen geleerd, leerzaam!'

Heb je interesse in onze Bootcamp Koudetechniek of wil je eens een kijkje nemen in onze nieuwe praktijkruimte? Neem contact met ons op voor meer informatie via 033-7600243 of het contactformulier op de website. 

 

 Collage website.png

 

AddThis disabled due to cookie consent.