30
aug.

Ga jij getraind het veld op?

Je bereidt je voor op een belangrijke wedstrijd, trekt je scheenbeschermers recht, trekt je sokken op en wenst je teamgenoten succes. Je loopt door de spelerstunnel het veld op en hoort luid gejuich in het stadion. Kom op, deze wedstrijd moeten jullie winnen. Hier hebben jullie hard voor getraind.

Je zult het vast herkennen, de spanning is om te snijden. Stel je eens voor dat je dit verplaatst naar je werk in de techniek. Samen met collega's werk je hard aan projecten. In combinatie met de huidige werkdruk in de technische branche is het een uitdaging om tijdig aan de klantvraag te voldoen.

 

In de technische branche maak je onderscheid met kennis en vaardigheden. Net als met topsport is het belangrijk om getraind aan het werk te gaan en het beste uit jezelf en je team te halen. Zijn jij en je collega's goed voorbereid met voldoende kennis en vaardigheden? Is jouw team goed getraind om in het werkveld optimaal te presteren?

 

Ga getraind het veld op! Studium start in het najaar weer diverse opleidingen en trainingen waarmee jij in je werk optimaal kunt presteren.

AddThis disabled due to cookie consent.