01
mei

Informatie coronavirus

In december 2019 startte in China een uitbraak van het coronavirus (COVID-19). Op woensdag 27 februari 2020 is officieel de eerste constatering gedaan van het coronavirus bij een in Nederland woonachtige persoon. Wereldwijd worden maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Studium volgt hierin de landelijke richtlijnen van het RIVM en GGD. Via dit nieuwsbericht zullen wij belangrijke informatie over het virus delen en de maatregelen die Studium hierin neemt.  

 

Dragers van het coronavirus hebben koorts in combinatie met luchtwegklachten, zoals hoesten. De ziekte is overdraagbaar van mens op mens. 

 

Maatregelen

 

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft het kabinet het besluit moeten nemen om de onderwijsactiviteiten op scholen tot 1 juni 2020 stop te zetten. De gezondheid van alle cursisten en medewerkers staat voor Studium voorop. Helaas hebben wij moeten besluiten om al onze opleidingen, trainingen en examens tot en met 1 juni 2020 op te schorten. 

 

Cursisten en examenkandidaten krijgen per e-mail bericht over het vervolg en afronding van hun opleiding of training. 

 

Virtual classroom

Een aantal van onze opleidingen zetten wij voort middels een virtual classroom. Indien jouw opleiding hiervoor in aanmerking komt, laten wij je dit weten per mail. 

 

Heb je vragen?

Wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij willen je vragen je vraag op de mail te zetten naar inschrijving@studium.nl. In urgente zaken kan je ons bellen via 033 - 209 14 50.

 

Onze excuses voor het ongemak. 

 

 

AddThis disabled due to cookie consent.