22
feb.

Maak kennis met...

De afgelopen tijd zijn er twee nieuwe medewerkers en een stagiair bij Studium gestart: Arno Doornenbal, Rosa Bosch en Ruben van Twillert. Wij stellen hen graag aan je voor!

Arno Doornenbal - Salesmanager Studium

Arno is sinds november 2017 werkzaam bij Studium. Reeds 15 jaar is hij  actief in de technische branche, hoofdzakelijk in een commerciële rol. "De combinatie van mens, techniek en commercie heeft mij altijd uitgedaagd, ook nu weer bij Studium." Arno is verantwoordelijk voor het opleidingsadvies en het verder uitbouwen van de klantenkring. "Studium is een ambitieus bedrijf en ik wil graag een significante bijdrage leveren aan goed opgeleide medewerkers in de koel- en installatiebranche."

 

Voor advies op maat of een bezoek op locatie is Arno bereikbaar via arno.doornenbal@studium.nl of 06-10073888.

 

Rosa Bosch - Medewerker Backoffice / Opleidingsorganisatie

Rosa is sinds begin van dit nieuwe jaar werkzaam bij Studium als medewerker backoffice. Ze is verantwoordelijk voor het administratieve proces en de organisatie van de opleidingen. Naast haar werk bij Studium is Rosa gestart met een deeltijdstudie Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht. "Ik heb erg veel zin in mijn komende tijd bij Studium en spreek jullie waarschijnlijk snel via de e-mail of over de telefoon!'

 

Mochten er vragen zijn over lopende opleidingen en dergelijk is Rosa bereikbaar via rosa.bosch@studium.nl of 033-7600244.

 

Ruben van Twillert - afstudeerstagiair Commerciële Economie

Eind januari is Ruben bij Studium gestart als afstudeerstagiair.  De komende tijd bij Studium houdt Ruben zich bezig met marktonderzoek en hoopt met dit onderzoek ook zijn studie Commerciële economie op de Hogeschool Windesheim af te ronden. Hiernaast is Ruben tijdens zijn afstudeerperiode bij Studium bezig met marketing en communicatie, zoals Social Media. "Ik vind het leuk om met het programma Photoshop te werken, dus misschien zien jullie in de toekomst wat van mijn creaties voorbij komen!"

 

Ruben is bereikbaar via ruben.van.twillert@studium.nl of 033-2007090.

AddThis disabled due to cookie consent.