01
jun.

Studium ontwikkelt praktijkruimte

Hoe ontwikkel je de skills die je nodig hebt om in de techniek te werken? Door te doen! Wij hebben een speciale praktijkruimte ontwikkeld waar alle technische vaardigheden op het gebied van koudetechniek, installatietechniek en elektrotechniek getraind en geperfectioneerd kunnen worden. 

 

Het klinkt vast bekend: een groot deel van uw personeel heeft op het gebied van technische vaardigheden nog niet het gewenste niveau. De ervaren vakmannen binnen de organisatie hebben echter niet altijd de tijd of capaciteit om hun waardevolle kennis over te dragen aan de nieuwe instroom. Zonde als deze waardevolle kennis verloren zou gaan.

 

Hoe zorgt u er nou voor dat al uw werknemers zich kunnen ontplooien tot technische vakmannen?

 

Om in deze behoefte te voorzien, heeft Studium Eemland een praktijkruimte ontwikkeld waar ervaren docenten uw werknemers alle technische vaardigheden bijbrengen. Lassen, hard- en zachtsolderen, fitten, knellen, persen, tekening lezen, materiaalbewerking en natuurlijk het veilig werken met gereedschappen en machines: Al het materiaal is aanwezig om iedere denkbare technische vaardigheid te trainen. Een unieke mogelijkheid om uw personeel niet alleen op te leiden, maar hen tot echte vakmannen te maken. 

AddThis disabled due to cookie consent.