border

Competentiemeting Heftruck

Werk je regelmatig met de heftruck en verloopt je heftruckcertificaat binnenkort? Door middel van een competentiemeting kan je het certificaat 'Veilig werken met de heftruck' in een half uur theorie en een half uur praktijk behalen of verlengen. Mocht de uitkomst van de competentiemeting zijn dat je over onvoldoende kennis beschikt voor het behalen van het certificaat, dan kan je bijscholing aanvragen.

  

 • Inhoud cursus

  Theorie

  Je wordt door middel van een criterium gericht interview ondervraagd naar de parate kennis t.a.v. de veiligheid omtrent de Heftruck of Reachtruck.

   

  Praktijk

  Na afloop van het de theoretische beoordeling volg je een test met praktijkopdrachten. Je wordt beoordeeld aan de hand van een puntensysteem.

   

 • Lesmateriaal

  Lesmateriaal is beschikbaar tegen een vergoeding van € 25,00. Dit is niet verplicht, maar een mogelijkheid indien je jouw kennis voorafgaand aan de competentiemeting wilt vergroten.

 • Afronding

  Indien je de competentiemeting met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het certificaat "Veilig werken met de heftruck" inclusief een ARBO pas.

 • Planning

  De competentiemeting bestaat uit 30 minuten theorie en 30 minuten praktijk. De competentiemeting start om 8.00 in Amersfoort.
  Neem contact met ons op voor mogelijke data.  

 • Locatie

  De opleiding wordt georganiseerd in Amersfoort. Verdere informatie over de locatie volgt na aanmelding. 

divider

Meld je hieronder direct aan voor de opleiding competentiemeting heftruck.

Je gegevens
Adres- en contactgegevens
Startdatum

Bij aanmelding ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Studium BV

Ik heb het privacybeleid van Studium gelezen en ga hiermee akkoord.

Velden met * zijn verplicht