Ontwikkeling technisch personeel


Studium Eemland wil een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van technische bedrijven in de regio Eemland. Dit doen wij door mensen de mogelijkheid te bieden om zichzelf te ontwikkelen door opleiding en training. Keer op keer wordt bewezen dat bedrijven die investeren in de ontwikkeling van de medewerkers beter presteren dan gemiddeld. Eén centraal punt, dichtbij huis, waar we samen met de deelnemende bedrijven werken aan een opleidingsaanbod, waarmee jouw werknemers het verschil kunnen maken. Voor de organisatie en voor de technici zelf.

 

Wij zijn er van overtuigd dat technische bedrijven succesvol zijn als zij zich op kwaliteit en vakmanschap onderscheiden. Het gericht en goed opleiden van technisch personeel is echter een hele uitdaging. Het opleidingsaanbod is zeer groot en hoe vind je de beste opleiding bij de juiste partij? Daarnaast worden opleidingen vaak overdag verzorgd op locaties die de technici vaak een aanzienlijke reistijd bezorgen.

 

Studium Eemland wil je hierbij helpen. Wij willen de krachten op het gebied van opleidingen in de regio Eemland bundelen. Aangesloten bedrijven hoeven niet langer te zoeken naar de juiste opleidingen of tijd te verspillen aan tijdrovende offerteprocedures met leveranciers. Studium Eemland ontzorgt! Wij selecteren op basis van kwaliteit de beste opleidingen en maken scherpe tariefafspraken door het gezamenlijk inkoopvoordeel met de deelnemende organisaties. De opleidingen worden verzorgd in de avond, waardoor technici overdag productief zijn voor de organisatie. Heb je specifieke opleidingsbehoeften? Wij kijken graag met je mee en maatwerk is mogelijk.

 

Opleiden 2.0

Wij willen naast het aanbieden van opleidingen, technische organisaties helpen bij het implementeren van een effectief opleidingsproces. Wij hebben hier Opleiden 2.0 voor ontwikkeld. Een opleidingsproces dat gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van technisch personeel met loopbaanpaden, een persoonlijk ontwikkelingsplan en een speciale opleidingsmatrix waarin de functies binnen de organisatie met bijbehorende opleidingen overzichtelijk weergegeven worden. Studium Eemland is hierin de laatste stap: een one-stop-shop voor de opleidingen die beschreven zijn in de opleidingsmatrix van de onderneming.

 

Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden van het opleidingsplatform Studium Eemland te bespreken.

 

Kijk op deze pagina om te zien welke bedrijven al zijn voorgegaan.


Wil je jezelf inschrijven voor één van onze opleidingen of heb je nog vragen? Klik hier.

Neem telefonisch contact op 033 760 0243