Ontwikkeling technisch personeel

 

Studium wil een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van technische bedrijven. Dit doen wij door mensen de mogelijkheid te bieden om zichzelf te ontwikkelen door opleiding en training. Keer op keer wordt bewezen dat bedrijven die investeren in de ontwikkeling van de medewerkers beter presteren dan gemiddeld. Eén centraal punt, waar we samen met technische organisaties werken aan een opleidingsaanbod, waarmee uw werknemers het verschil kunnen maken. Voor de organisatie en voor de technici zelf.

 

Wij zijn er van overtuigd dat technische bedrijven succesvol zijn als zij zich op kwaliteit en vakmanschap onderscheiden. Het gericht en goed opleiden van technisch personeel is echter een hele uitdaging.

 

Studium wil u hierbij helpen! Wij bundelen de krachten op het gebied van opleidingen binnen technische organisatie. U hoeft niet langer te zoeken naar de juiste opleidingen of tijd te verspillen aan tijdrovende offerteprocedures met leveranciers. Studium ontzorgt! Wij selecteren op basis van kwaliteit de beste opleidingen en maken scherpe tariefafspraken door het gezamenlijk inkoopvoordeel met de deelnemende organisaties. Hiernaast ontwikkelen wij zelf opleidingen in samenwerking met specialisten en technische organisaties, zodat alle opleidingen optimaal aansluiten bij de praktijk. Ook bestaande opleidingen passen wij, indien nodig aan, zodat deze aansluiten bij de praktijk van de technici.

 

De opleidingen kunnen ook verzorgd worden in de avond, waardoor technici overdag productief zijn voor de organisatie.

 

Opleiden 2.0

 

Wij willen naast het aanbieden van opleidingen, technische organisaties helpen bij het implementeren van een effectief opleidingsproces. Wij hebben hier Opleiden 2.0 voor ontwikkeld. Een opleidingsproces dat gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van technisch personeel met loopbaanpaden, een persoonlijk ontwikkelingsplan en een speciale opleidingsmatrix waarin de functies binnen de organisatie  met bijbehorende opleidingen overzichtelijk weergegeven worden. 

 

Neem telefonisch contact op 033 760 0243