Warmtebouw.

Astrid Groenendijk – HR adviseur

Waarom kies je voor Studium?

Bij Warmtebouw hebben we werknemers die graag met hun handen werken. Daarom hebben we lessen nodig die meer zijn toegespitst op de praktijk, lessen die niet volledig bestaan uit theorie. Dat krijgen we bij Studium. Ik ben vooral tevreden over de combinatie van theorie en praktijk want dat brengt ze echt naar een hoger niveau.

Kun je daar eens een voorbeeld van noemen?

We hebben een jonge monteur zijn proef van bekwaamheid laten doen bij Studium. Voor de tijd was hij heel onzeker, maar als je ziet hoe die onzekerheid is weggenomen nadat hij de proef succesvol had doorlopen, dat is prachtig.

Wat zijn de unieke eigenschappen van Studium?

  • Kennis – de leerdoelen van de opleidingen zijn heel concreet. Je weet precies wat je leert in een bepaalde opleiding.
  • Meedenkend – als we een versneld traject willen, dan kan dat ook en binnen een kort tijdsbestek.
  • Strijders – Als ik iets bij Studium neerleg dan kan ik het loslaten want ik weet dat het in goede handen is. Dat is fijn, want dan kan ik me richten op andere zaken.

Hoe zou je Studium omschrijven aan iemand die de organisatie nog niet kent?

Behulpzaam, sociaal en enthousiast. Als er zaken geregeld moeten worden dan wordt dat gelijk gedaan. Ze zijn altijd gezellig en menselijk, ik zie ze een beetje als collega’s. Bovendien is het een leuk team, dat stralen ze uit. Volgens mij gaan ze met plezier naar hun werk.

Vertel eens wat over jouw werkgever en het werk dat je doet.

Ik ben HR adviseur bij Warmtebouw. Warmtebouw kan en wil op basis van kennis, kunde, ervaring en middelen een betrouwbare partner zijn in het realiseren van hoogwaardige en duurzame gebouw gebonden technische installaties.

Wij bieden daarbij een totaalpakket bestaande uit visie, ontwerp, realisatie en technisch beheer.

Wij realiseren dit met betrokken, gemotiveerde en professionele medewerkers, die het hart en de basis van ons bedrijf vormen.

Wij onderhouden relaties met opdrachtgevers die het innoverend denken, de toewijding en de integriteit van Warmtebouw onderkennen en waarderen.

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

Michel Klok

Behulpzaam, sociaal en enthousiast. Als er zaken geregeld moeten worden dan wordt dat gelijk gedaan. Ze zijn altijd gezellig en menselijk, ik zie ze een beetje als collega’s.

Astrid Groenendijk

Bekijk ook eens

Geslaagde incompany
cursus Koeltechniek

Guido Maas – HR-manager KOMA

Studium stelde een op maat gemaakt programma op en legde dit aan ons voor. Het was een compleet nieuwe cursus van 8 sessies.