Studium krijgt nieuwe locatie bij de BTO in Barneveld

Je vindt ons op steeds meer plaatsen, want vanaf september hebben we er een nieuwe locatie bij, namelijk de Gildeweg 18 in Barneveld. Hier leer je de nieuwste methodes op het gebied van verwarmingstechniek want de ruimte is speciaal ingericht voor de Install-Q vakmanschapsroutes Vakmanschap Warmtepompen, CO-Vakmanschap en onze nieuwe Opleiding Warmtepomp Installateur.

Nieuwe praktijkruimte

Op deze locatie huren we een ruimte van de BTO (Barneveldse Techniek Opleidingen) en dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. BTO is een corporatie van diverse ondernemingen uit o.a. de installatietechniek. Hier volg je praktijkgerichte opleidingen van een hoog niveau en verdien je ook nog eens geld, want naast trainen in de praktijkruimte ga je ook het veld in en leert een ervaren vakman je de kneepjes van het vak.

Theorielokaal

Met onze specifieke trainingen op koel- en klimaattechniek, plus de CO-Vakmanschap en Warmtepompopleidingen vullen we elkaar goed aan. Momenteel zijn we druk bezig met het inrichten van de ruimtes, zodat je hier eind september voortvarend aan de slag gaat.

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

Michel Klok

Twijfel je nog over welke cursus bij jou past?

Maak gebruik van onze informatiesessies

Krijg advies van onze specialisten

Koeltechniek (10)

Elektrotechniek (3)

Logistiek & Veiligheid (7)

Klimaattechniek (2)

Soft Skills (3)

Installatietechniek (3)