Flinke korting op de bootcamp met subsidie van Wij Techniek!

Goed personeel vinden en behouden is lastig. Studium heeft – met ondersteuning van Wij Techniek TeamWork – een project opgezet om het tekort aan technisch personeel te helpen verkleinen. Met dit project ontvang je € 3.000,- korting op de bootcamp koudetechniek.

Speciale mobiliteitsprojecten voor zij-instromers!
Sta je open voor zij-instromers? Kom je in contact met mensen met een andere opleiding, werkervaring, statushouders of kandidaten met een arbeidsbeperking?

Wij kunnen deze werknemers opleiden tijdens een Studium Bootcamp Koudetechniek, zodat zij binnen vier weken bij jouw bedrijf met de juiste kennis duurzaam aan de slag kunnen.

Wij Techniek TeamWork
Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt geeft antwoord op al jouw vragen over de arbeidsmarkt. Je krijgt er hulp bij het vinden van werknemers en bij het screeningsproces. Het biedt daarnaast begeleiding tijdens opleidingstrajecten. Je kunt het Servicepunt bereiken via 0800 – 6061 of via Whatsapp: 06 – 8321 0752. Voor meer informatie ga je naar www.wij-techniek.nl/teamwork

Ook deelnemen?
Als je een zij-instromer in dienst neemt, neem dan contact op met het Wij Techniek TeamWork Servicepunt om te kijken welke financiële tegemoetkoming Wij Techniek je binnen dit project kan bieden. Voor meer informatie: www.wij-techniek.nl/teamwork.

Wat vragen wij van je?
Het allerbelangrijkste is dat je zorgt voor een ‘zachte landing’ binnen jouw bedrijf. Geef de medewerker de zorg en aandacht die hij nodig heeft. Investeer in (interne) begeleiding, zodat de medewerker snel volledig inzetbaar is. Neem het resterende deel van de scholingskosten voor jouw rekening. Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt heeft ook een aantal handige ‘tips & tricks’ om voor een succesvolle landing te zorgen.

Bootcamp Koeltechniek
Tijdens de Bootcamp Koeltechniek leert de cursist in vier weken alle ins en outs van koeltechniek en komen de volgende cursussen aan bod:

Leercurve
Alles gaat in hoog tempo en met een steile leercurve. Al snel haalt de deelnemer een koelmachine leeg en soldeert hij overtuigend een pijp dicht. ’s Ochtends theorie en in de middag praktijklessen, elke werkdag en vier weken achter elkaar. Een bootcamp waarbij men wordt gedrild van onzekere beginneling tot een overtuigend en gecertificeerd koelmonteur.

Examens
De bootcamp wordt afgesloten met een examen koeltechniek en een examen F-gassen. Slaagt de deelnemer voor het F-Gassen categorie 1 examen, dan ontvangt hij een STEK F-Gassen categorie 1 diploma. Als hij slaagt voor het examen koeltechniek, ontvangt hij een diploma koeltechniek. Voor de training Monteur als ambassadeur krijgt men een verklaring van deelname.

Snel aan de slag met koudetechniek?

Volg dan onze bootcamp koudetechniek. Een combinatie van:

  • Koeltechniek algemeen
  • F-gassen
  • Monteur als ambassadeur
In 4 weken gecertificeerd

NIEUWS