Flinke korting op de bootcamp met tegemoetkoming van Wij Techniek!

Goed personeel vinden en behouden is lastig. Studium heeft – met ondersteuning van Wij Techniek TeamWork – een project opgezet om het tekort aan technisch personeel te helpen verkleinen. Met dit project ontvang je € 3.000,- korting op de bootcamp koudetechniek.

Speciale mobiliteitsprojecten voor zij-instromers!
Sta je open voor zij-instromers? Kom je in contact met mensen met een andere opleiding, werkervaring, statushouders of kandidaten met een arbeidsbeperking?

Wij kunnen deze werknemers opleiden tijdens een Studium Bootcamp Koudetechniek, zodat zij bij jouw bedrijf met de juiste kennis duurzaam aan de slag kunnen. Daarbij is het belangrijk dat deze medewerkers niet langer in dienst zijn dan zes maanden vanaf start aanmelding. Studium en Wij Techniek hebben samen dit mobiliteitstraject opgezet en de Studium Bootcamp Koudetechniek is één van de eerste stappen die een zij-instromer doorloopt.

Ook deelnemen?
Als je een zij-instromer in dienst neemt, neem dan contact op met het Wij Techniek TeamWork Servicepunt om te kijken welke financiële tegemoetkoming Wij Techniek je binnen dit project kan bieden. Voor meer informatie: www.wij-techniek.nl/teamwork.

Vragen over de arbeidsmarkt?
Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt helpt ook bij alle vragen die je als werkgever kunt hebben over instroom en mobiliteitsvraagstukken in de techniek. Waar vind je de juiste mensen? Bijvoorbeeld mensen met een andere opleiding en/of werkervaring, kandidaten met een arbeidsbeperking of statushouders die een toekomst in de techniek helemaal zien zitten? Onze adviseurs arbeidsmarkt helpen bij het vinden van werknemers en bij het screeningsproces. Daarnaast bieden we ook begeleiding tijdens opleidingstrajecten. Heb je vragen? Je kunt het Servicepunt tijdens kantoortijden bereiken via 0800 – 6061 of via Whatsapp: 06 – 8321 0752.

Wat vragen wij van je?
Het allerbelangrijkste is dat je zorgt voor een ‘zachte landing’ binnen jouw bedrijf. Geef de medewerker de zorg en aandacht die hij nodig heeft. Investeer in (interne) begeleiding, zodat de medewerker snel volledig inzetbaar is. Neem het resterende deel van de scholingskosten voor jouw rekening. Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt heeft ook een aantal handige ‘tips & tricks’ om voor een succesvolle landing te zorgen.

Wij Techniek TeamWork Servicepunt
Samen voor talent en werk! 

Bootcamp Koeltechniek
Tijdens de Bootcamp Koeltechniek leert de cursist in vier weken alle ins en outs van koeltechniek en komen de volgende cursussen aan bod:

Leercurve
Alles gaat in hoog tempo en met een steile leercurve. Al snel haalt de deelnemer een koelmachine leeg en soldeert hij overtuigend een pijp dicht. ’s Ochtends theorie en in de middag praktijklessen, elke werkdag en vier weken achter elkaar. Een bootcamp waarbij men wordt gedrild van onzekere beginneling tot een overtuigend en gecertificeerd koelmonteur.

Examens
De bootcamp wordt afgesloten met een examen koeltechniek en een examen F-gassen. Slaagt de deelnemer voor het F-Gassen categorie 1 examen, dan ontvangt hij een STEK F-Gassen categorie 1 diploma. Als hij slaagt voor het examen koeltechniek, ontvangt hij een diploma koeltechniek. Voor de training Monteur als ambassadeur krijgt men een verklaring van deelname.

Snel aan de slag met koudetechniek?

Volg dan onze bootcamp koudetechniek. Een combinatie van:

  • Koeltechniek algemeen
  • F-gassen
  • Monteur als ambassadeur
In 4 weken gecertificeerd

NIEUWS